Ako si objednať DJa?

Spoľahlivý DJ je želaním každého hostiteľa. Veď poriadna oslava sa bez kvalitnej hudby nezaobíde. Profesionálny DJ je ten, ktorý vie, ako pracovať s davom, dokáže rozprúdiť zábavu a vytiahnuť hostí na parket. Ako si vybrať a objednať profesionálneho DJa na oslavu sa dočítate v tomto krátkom článku.

Ako funguje objednávka na mojdj.sk?

Celý náš objednávkový proces je veľmi jednoduchý. Objednávku môžete vykonať tu a nižšie nájdete detailne popísané, ako to u nás celé funguje.

1. Prezradíte nám, čo, kde a kedy oslavujete

U nás nájdete DJa na akúkoľvek príležitosť. Či už je to svadba, oslava, ples, firemná akcia alebo stužková slávnosť a nezáleží ani na tom, kde oslavujete. Naši DJi sú pre vás k dispozícii po celom Slovensku.

2. Zvolíte si z ponúkaných DJ balíkov

Vyberiete si vami preferovaný DJ balík, ku ktorému si môžete pridať ďalšie doplnkové služby. Sú ideálne na spestrenie sprievodného programu a určite potešia aj vašich hostí. V našom portfóliu nájdete hudobné vystúpenia saxofonistu, huslistu či ukulele. O hladký priebeh programu sa postará moderátor či svadobný starejší a zážitky z oslavy pre vás zachytia naši šikovní fotografi a kameramani. Celú ponuku služieb si môžete prezrieť tu.

3. Spojíme sa s vami a detailne si prejdeme vaše požiadavky

Po odoslaní formulára sa s vami čoskoro spojíme a zašleme vám nezáväznú ponuku, ktorú môžeme spoločne prediskutovať, prípadne ešte ďalej upraviť.

4. Objednávka je na svete a môže prebehnúť platba

Po vzájomnom odsúhlasení ponuky vám zašleme platobné údaje a pokyny k platbe. Po jej uskutočnení máte DJa záväzne rezervovaného na váš termín.

5. Pred udalosťou sa s vami spojíme

Niekoľko dní pred vašou oslavou sa s vami telefonicky spojíme, spravíme si menšiu rekapituláciu objednávky a usitíme vás, že je všetko pripravené.

6. Posledný a zároveň najdôležitejší krok

Vychutnať si oslavu!

DJ oslava party kapela

Na čo si dať pozor pri výbere DJa?

Objednávanie DJa nie je pravidelná záležitosť, aspoň teda pre väčšinu z nás a tak sme pri výbere opatrnejší. Mohli by sme nájsť nespočetné množstvo faktorov, ktoré by sme mali brať pri rozhodovaní do úvahy. Preto uvádzame niekoľko našich služieb, ktorými vám chceme rozhodovanie uľahčiť. Ponúkame ich ako základ ku každej objednávke bez ohľadu na to, ktorý DJ balík si zvolíte.

Služba Backup DJ

Nie je snáď nič horšie, ak máte dohodnutého DJa, no na poslednú chvíľu vám oznámi, že nepríde. V takomto prípade máte od nás zabezpečenú náhradu, takže sa tým vôbec nemusíte trápiť.

Služba DJ call

Pár dní pred vašou udalosťou sa s vami telefonicky spojíme a spoločne si opäť potvrdíme detaily vašej objednávky, aby sme sa vyhli prípadným nedorozumeniam a zároveň je to taká dvojitá kontrola.

Profesionalita

Náš DJ tím tvoria profesionáli, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Na svojich kontách majú odohraných už niekoľko svadieb, súkromných osláv, stužkových udalostí či plesov. Vedia, ako naladiť hudbou dobrú atmosféru a vytiahnuť vašich hostí na tanečný parket.

Dostupnosť po celom Slovensku

Našich DJov nájdete pohybovať sa v rôznych kútoch Slovenska. Nezáleží na tom, kde oslavujete, naši DJi si k vám cestu nájdu.

Veríme, že sa nám podarilo vysvetliť jednotlivé kroky, aby ste si vedeli lepšie predstaviť, ako prebieha celý postup. Náš objednávkový proces je jednoduchý a vieme, že by ste to ľavou zadnou zvládli aj úplne sami, no chceme vám celý postup čo najviac uľahčiť a zároveň vás uistiť, že ste si zvolili správne.

Prejsť na ponuku
DJ a zábava na Vašu oslavu ešte dnes +421 904 968 405

© 2023 Mojdj.sk. Všetky práva vyhradené.