Čaká vás výnimočná udalosť a lámete si hlavu nad tým, ako vyriešiť hudbu na oslave? So živou hudbou vedľa nešliapnete, tá predsa k oslavám odjakživa patrí. Skúsený DJ je základ, ale čo tak okoreniť hudobný program niečím neobyčajným? Ďalším šikovným hudobníkom? Áno, hovoríme o saxofonistovi a prečo si vybrať práve saxofonistu? Dočítate sa v článku.

Saxofonista na každú príležitosť

Vôbec nepreháňame, ak povieme, že tóny saxofónu sa hodia na akúkoľvek slávnostnú udalosť či už je to svadba, súkromná oslava, firemná akcia, ples, alebo výročie. Obrovskou výhodou saxofonistu je, že dokáže vystúpiť ako sólista alebo v kombinácii s ďalšími hudobníkmi. Môže byť teda príjemným spestrením hudobného programu alebo prekvapivým highlightom večera. Pri vystúpení nepotrebuje ani veľa priestoru, práve naopak, dokonca môže popri hraní na saxofón prechádzať pomedzi hostí a dopriať im tak ešte silnejší zážitok. 

Saxofonista-svadba

Saxofonista na svadbu

Saxofonista je ideálnou voľbou, ako si spestriť hudobný program na svadbe. Je to zároveň skvelá alternatíva, ak túžite mať na svadbe živú hudbu, no niekoľkočlenná kapela už presahuje váš rozpočet. Skúsený svadobný DJ a profesionálny saxofonista sa dokážu vzájomne zladiť a vytvoriť poriadnu šou. Svadobných hostí takýmto vystúpením zaručene prekvapíte a potešíte nielen hudobných poslucháčov, ale i parketových levov. Okrem poriadnej tancovačky môže saxofonista vystúpiť ako hudobný sprievod pri svadobnom obrade. 

Saxofonista na firemnú akciu

Saxofónové vystúpenie si nájde svoje miesto na firemných oslavách, vianočných večierkoch, ale aj na elegantných plesoch. Šikovný saxofonista zvládne zahrať rôzne žánre od klasiky, cez jazz, funk či dokonca house alebo pop, a preto sa hodí do ktorejkoľvek časti programu. Už pri príchode na udalosť môžete hostí privítať príjemnou melódiou alebo vyplniť vystúpením saxofonistu čas do oficiálneho začiatku akcie. Neskôr využijete veselé tóny saxofónu na vyzvanie hostí do tanca. Možností je skutočne veľa, a to je ďalšia silná výhoda saxofonistu – jeho flexibilita. 

saxofonista a DJ

Saxofonista na oslavu

Chystáte sa osláviť výročie alebo pripravujete narodeninovú oslavu? Saxofonista je skvelá voľba aj pri menších udalostiach. S jeho pomocou oživíte hudobný program a zaručene tým hostí prekvapíte. Pri komorných udalostiach s menším počtom hostí to býva skutočne silný zážitok. Saxofonista vám na úvod vyčaruje príjemnú atmosféru pomalými tónmi a v neskorších hodinách rozprúdi poriadnu tanečnú zábavu. 

DJ a saxofonista

Saxofón, to nemusia byť len jemné jazzové melódie. Stále viac populárnejšou kombináciou je hudobné vystúpenie DJa so saxofonistom. Šikovný saxofonista sa rýchlo naladí na dynamickejšie tempo a oživí hudbu rytmickými tónmi saxofónu a popri tom ešte stihne kľučkovať pomedzi hostí na parkete. 

Chceli by ste aj vy na svojej oslave takéto hudobné duo? Dajte nám vedieť a o skvelú zábavu máte postarané.

 

Prejsť na ponuku
DJ a zábava na Vašu oslavu ešte dnes +421 904 968 405

© 2023 Mojdj.sk. Všetky práva vyhradené.